AdidasMid Cut Crew SocksActive Gold

Selecteer een maat
Brand

Adidas Originals is van oorsprong een Duits bedrijf uit Herzogenaurach. In de jaren twintig begonnen de broers Adolf en Rudolf Dassler met de fabricage van schoenen, in eerste instantie vooral voor turnen. Het bedrijf werd steeds succesvoller, bij de Olympische Spelen in 1936 won Jesse Owens 4 gouden medailles op Dassler schoenen. Er ontstond echter onenigheid tussen de broers, waarbij ieder zijn eigen weg ging. Adolf (Adi) richtte in 1949 adidas op, zijn broer Rudolf begon aan de andere kant van de stad met het bedrijf Puma.

Adidas maakte het bedrijf al snel succesvol met hun technische schoenen, met name in de voetbalsport. In al die jaren heeft Adidas verschillende modellen uitgebracht en tegenwoordig bestaat de collectie uit veel meer dan alleen schoenen.

Verzending & retouren

Je kunt je webshopbestelling op verschillende manieren en momenten laten bezorgen in Nederland. Zie hieronder de verzendkosten binnen Nederland.

Verzendkosten

 

Bezorgen PostNL (€ 5,95)

Gratis vanaf € 25,-

Ophalen bij een Coef Men filiaal

Gratis

Lees hier alles over het verzenden.

 

Retourneren

Online aankopen kun je binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order gratis terugbrengen in een van onze winkels of retourneren per post (kosten voor eigen rekening). Je dient het retourformulier mee te nemen of mee te sturen met de retourzending.

Lees hier alles over retouren.

Details

Helaas, er is geen voorraad meer.

Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.