Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Astorflex bij Coef Men

Astorflex wordt al meer dan zes generaties met passie en vakmanschap gemaakt, in Castel d'Ario direct onder Verona, Italië. Het merk is al generaties lang in handen van dezelfde familie en is een echt Italiaans familiebedrijf. Astorflex staat voor verantwoorde, duurzame, transparante en eerlijke productie. 

Astorflex schoenen voor heren 

Het Italiaanse merk maakt al generaties lang schoenen van 100% plantaardig gelooid leer. De comfortabele pasvorm en klassieke uitstraling zorgen ervoor dat de schoenen al jaren populair zijn in Italië en ver daarbuiten. De schoenen van Astroflex zijn tevens makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een jeans of pantalon.  

Astorflex desert boot 

Een van de populairste stijlen uit de collectie van Astorflex is de desert boot. De desert boot is al jaren een populair model in het straatbeeld. Deze hoge schoen met veters is gemaakt van hoge kwaliteit suède en heeft een comfortabele pasvorm. De desert boot is ieder seizoen weer verkrijgbaar in verschillende kleuren.  

Ontdek de actuele collectie schoenen van Astorflex bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.

 

Veelgestelde vragen

Waar wordt Astorflex gemaakt?    

De schoenen van Astorflex worden met de hand gemaakt in Castel d'Ario, direct onder Verona, Italië.

Is Astorflex duurzaam?

Astorflex schoenen zijn gemaakt van 100% Italiaans plantaardig gelooid leer. Plantaardig gelooid leer is een duurzame manier van leer bewerken. 

Hoe valt Astorflex?    

Astorflex schoenen vallen normaal, we adviseren om de maat te bestellen die je normaal gesproken ook draagt. 

Wanneer is Astorflex opgericht?

Astorflex is in het begin van de 19e eeuw, iets na de eerste wereldoorlog, opgericht in Italië.