Alle blogs

Coef Men Utrecht en Leiden, 3 maanden na de opening

De afgelopen periode is voor iedereen bizar geweest, ook voor Coef Men. In de tijd dat alles stil kwam te liggen, openden wij niet één maar twee nieuwe filialen. Sinds medio 2019 is er hard gewerkt en toegeleefd naar de opening van Coef Men Leiden en Coef Men Utrecht,  maar op het moment dat de openingen gepland stonden, kwam daar Corona. Inmiddels zijn we 3 maanden open en begint alles langzaam weer een beetje normaal te worden. Storemanagers Hans (Utrecht) en Johan (Leiden) praten je bij over hoe zij de afgelopen periode hebben ervaren. 

Hans: “De periode vlak na de opening van Coef Men Utrecht was de binnenstad van Utrecht heel stil, iedereen bleef thuis en de straten waren leeg. Waar we na een tijdje van onze collega’s in Arnhem en Nijmegen vernamen dat het daar langzaam wat drukker werd in de binnenstad, was dat in Utrecht echt nog niet het geval. Gelukkig zien we de laatste weken weer wat meer mensen op straat en langzaam komen ook de dagjesmensen en toeristen weer terug.” Johan: “In Leiden was het in de eerste periode ook heel rustig. Echter hadden wij het geluk dat oude klanten van If&Co ons wisten te vinden. Hoewel Coef Men een nieuw concept in de stad is, waren mensen wel al gewend aan het feit dat hier een herenmodezaak zit.” 

Ondanks dat we niet de vliegende start hebben gehad waar we op hoopten en de plannen voor een openingsfeest helaas nog niet meer zijn geworden dan een Excel bestandje, zijn we inmiddels met beide filialen helemaal up and running. Johan: “Je begint met een heel nieuw team. Het was mooi om te zien hoe iedereen hielp met opbouwen en inhangen. Met ons eigen team, collega’s van het hoofdkantoor en de kappers uit Coef Concept Store, die in die periode hun eigen beroep niet konden uitvoeren, hebben we uiteindelijk een prachtige winkel neergezet.” Hans vult aan: “Dat was bij ons inderdaad ook het geval. Het monumentale pand in Utrecht heeft een flinke verbouwing ondergaan. Mooi om te zien hoe iedereen zijn steentje heeft bijgedragen en hoe positief er nu  op wordt gereageerd. 

De komende tijd staan er vooral voor Coef Men Utrecht nog een aantal spannende dingen op de planning. Vanaf deze maand kun je daar een virtuele tour doen door het monumentale pand. Door middel van een QR-code nemen we je mee door 1000 jaar Drakenburg. Verder gaan we binnenkort ook in Utrecht Isabel Marant, Filling Pieces, Daily Paper en Lyle & Scott verkopen. En dat is nog niet alles. Houd onze webshop en social media in de gaten voor meer nieuws.  

Heb jij onze nieuwe winkels al gezien? Hans en Johan verwelkomen je graag met een kopje koffie of een biertje!

Hopelijk tot snel.