MENU

Daily Paper Vincent van Gogh

Daily Paper heeft in samenwerking met het Van Gogh museum een nieuwe capsule collectie uitgebracht. De collectie bestaat uit t-shirts, broeken, jassen en truien met prints van het werk van Vincent van Gogh. Hoewel dit misschien een onverwachtse samenwerking lijkt, zit er toch meer achter. De drie Amsterdamse oprichters van Daily Paper hebben eenzelfde soort succesverhaal als Vincent van Gogh. De jongens van Daily Paper hebben zonder enige ervaring of opleiding in de branche, het merk op de markt gebracht en zo ging het ook bij Vincent van Gogh zijn schilderscarrière. Toch zijn ze beide tegen alle verwachtingen in een groot succes geworden.

Daily Paper is een merk dat hun collectie inspireert op Afrikaanse roots. Met deze samenwerking wil Daily Paper ook iets van de Nederlandse cultuur laten zien. Daily Paper en het Van Gogh museum hopen hiermee kunst wat meer onder de aandacht te brengen bij de jongere doelgroep.

De lijn van Daily Paper Van Gogh is herkenbaar aan de frisse kleuren en opvallende designs. De teksten die te zien zijn op een aantal items, zijn quotes van Vincent van Gogh zelf. 

Shop de Daily Paper collectie online