MENU

Gift Guide

De mooiste kerstkado's shop je dit seizoen naatuurlijk bij Coef. Boeken, geurtjes, tassen, winteraccessoires, portemonnees en meer. Oh, en vergeet jezelf natuurlijk niet! De mooiste kerstoutfit voor aan het kerstdiner vind je hier.

Koffietafelboeken

 

Bijvoorbeeld het nieuwste boek Homage to Humanity van Jimmy Nelson. Jimmy Nelson (Sevenoaks, 1967) is een Britse fotograaf en fotojournalist. Hij is vooral bekend van zijn boek Before They Pass Away, waarvoor hij tweeënhalf jaar de wereld over reisde en 35 inheemse stammen fotografeerde. In dit nieuwe boek staan ook interviews met stamhoofden, infographics over de locaties en culturen van iedere bestemming. Bij Homage to Humanity hoort een mobiele app die je meneemt op de reis die Jimmy en zijn team maakte met 360 videos die je kunt bekijken met bijgevoegde bril, behind-the-scenes materiaal, verhalen en meer. 

 

 

 

 

 

Of hét cadeauboek voor de stijlvolle man: Rolex

Rolex, het Zwitserse merk dat al ruim een eeuw bestaat, is zonder twijfel het beroemdste en meest innovatieve horlogemerk ter wereld. Zo introduceerde oprichter Hans Wilsdorf in 1905 als eerste het polshorloge en vele innovatieve ontwikkelingen volgden.

In Rolex vind je vele tot nu toe onbekende feiten. Met kennis van zaken schrijven de auteurs over de geschiedenis van het horlogemerk, inclusief wetenswaardigheden en memorabele anekdotes. Leer alles over dit innovatieve en wereldberoemde stukje techniek en word een echte kenner.

Garantie: na het lezen van dit boek zul je echt van vervalsing kunnen onderscheiden!

 

Ontdek meer koffietafelboeken over sport, mode, reizen, interieur, auto's en meer.

Eight & Bob

Achter het Franse parfummerk Eight & Bob zit in mooi verhaal. Albert Fouquet, de oprichter van Eight & Bob was gefascineerd door parfums en maakte deze ook zelf. In 1937 raakte hij in gesprek met John F. Kennedy, die toen nog als student vakantie vierde aan de Franse Cote d’Azur. 

Na het gesprek maakte Albert een sample van zijn geur. Hij kocht een mooi flesje bij een apotheek en versierde dit met dezelfde print als de kleding die John F. Kennedy droeg op de avond dat ze elkaar hadden ontmoet. Deze liet hij bezorgen in het hotel van Kennedy. JFK schreef hem een bedankje vanuit Amerika en vroeg of hij acht samples én eentje voor zijn jongere broer Bob, oftewel Robert F. Kennedy, kon bestellen. Fouquet stuurde meerdere flessen toe en labelde ze als Eight&Bob. Niet lang daarna stroomde de orders binnen via de connecties van de Kennedy’s, waaronder een van de beroemde acteur Cary Grant.

De special edition voor Robert F. Kennedy bestaat nog steeds en komt in een mooie kadoverpakking. 

Secrid

De wallets van het nederlandse merk Secrid zijn ontstaan toen de inhoud van onze broekzakken veranderde toen de eerste elektronische bestaalsystemen in Nederland werden geïntroduceerd. Het Secrid mechanisme geeft je snel toegang tot al je pasjes en de aluminium Cardprotector beschermt je kaarten tegen buigen, breken en ongewenste RFID- en NFC-communicatie. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mens en het milieu.