MENU

Karhu maatadvies

Hoe vallen de maten van Karhu sneakers?


Een belangrijk onderdeel in je zoektocht naar nieuwe sneakers, is de juiste maat weten te vinden. Wij helpen je graag om hierbij niet de plank mis te slaan. Zeker bij Karhu is het belangrijk om goed te kijken welke maat het beste bij jou past, omdat de sneakers van Karhu klein vallen. We raden aan om de Karhu maattabel te raadplegen voor de juiste maat. 

Hoe lees ik de maattabel?

De tabel is voor heren en dames. In de bovenste rij vind je de reguliere maten (van 36 t/m 41). Kies in deze rij de maat die jij over het algemeen draagt. In de tweede rij vind je de daarbij passende Karhu maat voor de modellen Aria, Fusion 2.0, Synchron en Trampas. In de derde rij vind je de daarbij passende Karhu maat voor het model Legacy, die wijkt namelijk net weer wat af van de overige modellen. Dezelfde opbouw geldt voor de onderste drie rijen, waar je de reguliere maten 41.5 t/m 47 vindt. 

Voorbeeld: draag jij meestal schoenmaat 41, dan heb je voor een Aria model van Karhu maat 42 nodig en voor het Legacy model maat 41,5.  

 

Kom je er niet uit met de maattabel? Neem gerust contact met ons op voor advies. Onze klantenservice is bereikbaar via onze social media kanalen, per e-mail via webshop@coef.nl of telefonisch via 024 675 7494.