MENU

Nieuw: Marie Stella Maris

Nieuw bij Coef Men is het Amsterdamse merk Marie Stella Maris. Marie Stella Maris mag zichzelf met recht een social brand noemen. Van ieder product dat jij koopt doneren zij een vast bedrag aan projecten voor schoon (drink)water. Van de body care en home producten gaat 5% van de omzet naar de Marie Stella Maris Foundation. Sinds 2011 is hierdoor al meer dan €1.000.000 geïnvesteerd in waterprojecten en hebben ze al meer dan 35.000 mensen kunnen helpen.

 Bij Marie Stella Maris geloven ze dat iedereen op de wereld toegang hoort te hebben tot een bron van schoon water en hygiëne. Water is essentieel voor al het leven en de toegang tot schoon water is door de Verenigde Naties zelfs tot een fundamenteel mensenrecht verklaard.

Daarnaast zet Marie Stella Maris zich ook in om de impact op het milieu te verbeteren door o.a. het aanbieden van navul-oplossingen. Premium essentials waarmee je goed voor jezelf én voor een ander zorgt. Dat is waar Marie Stella Maris voor staat.

Ontdek de hele collectie van Marie Stella Maris en probeer alle geuren nu in een van onze filialen of shop online. Bij de ingang van iedere winkel staat tevens een paal met de desinfectiegel van Marie Stella Maris.

Bekijk het assortiment van Marie Stella Maris