MENU

Recap 2020

Het jaar begon goed met de opening van twee nieuwe winkels op de planning! Er werd hard gewerkt aan de nieuwe Coef Men winkels, zowel het monumentale pand aan de Oudegracht 114 in Utrecht als het pand aan de Haarlemmerstraat 34 in Leiden werden flink verbouwd.    

18 april was het moment daar, de deuren van Coef Men Utrecht en Coef Men Leiden gingen open! Helaas was de opening door omstandigheden anders dan aanvankelijk gepland. Vanwege corona was er sprake van beperkte winkeltijden en een grote feestelijke opening zat er helaas niet in. Het openingsweekend werd klein gevierd met een hapje en een drankje & leuke gifts voor de eerste klanten!

 

Afgelopen jaar zijn er een aantal mooie toevoegingen geweest aan ons merkenpakket waar we erg trots op zijn. Onder andere Stüssy, Axel Arigato, Isabel Marant en Marie Stella Maris zijn nu verkrijgbaar in onze winkels en online op coef.nl.

 

Vlak voor kerst moest helaas ook Coef Men zijn deuren tijdelijk sluiten. Ondanks alles probeerden we er het beste van te maken! Het Coef Pick-up Point werd geopend en medewerkers hebben persoonlijk pakketjes rondgebracht met de Coef Delivery Service in de steden Nijmegen, Arnhem, Leiden en Utrecht. Op deze manier hebben we veel van onze vaste klanten toch nog kunnen garanderen dat ze hun kerstcadeaus en kerstaankopen op tijd in huis hadden. Persoonlijk thuisbezorgd door een van onze medewerkers met een fles prosecco cadeau!

 

Voor het nieuwe jaar staat er een tof project op de planning! 

In het voorjaar van 2021 gaan de deuren van onze vijfde winkel open, in de Mall Of The Netherlands - Leidschendam. In het hart van The Mall wordt The Gallery gevestigd, een exclusief gebied met prachtige boetieks met een mix van fashion, beauty, home & lifestyle. Hier wordt onze nieuwe Coef Men winkel geopend van circa 300 m2. We zijn nog op zoek naar enthousiaste verkopers die ons team komen versterken! Meer weten? Bekijk de vacatures.

 

Het was een bewogen jaar. We willen jullie graag bedanken voor jullie support, we waarderen het enorm! En proost, op een mooi, gezond 2021!

Team Coef