Ultimate Toys for Men New Edition is de ultieme catalogus voor elke veeleisende man. Rijk geïllustreerd en zorgvuldig samengesteld, verzamelt het de beste op maat gemaakte en luxe producten en eersteklas ervaringen over de hele wereld, verankerd in de overtuiging dat alleen topkwaliteit echt waar voor jouw geld is. 

Of het nu gaat om een ​​sportwagen of een megajacht, een weekendtas of een boetiekhotel, redacteur Michael Görmann selecteert het beste wat de wereld de moderne kosmopolitische man te bieden heeft. Leeftijd is niet relevant; het speelgoed van de jongens wordt alleen maar groter of exclusiever. 

Deze bijgewerkte editie, het langverwachte vervolg op Ultimate Toys for Men, bevat een duizelingwekkende reeks gelikte nieuwe gadgets voor mannen, handgemaakte schoonheden, accessoires en allerlei soorten luxe om te huren, kopen en ervaren. 

Michael Görmann werkt niet, althans niet in de traditionele zin. Al bijna 30 jaar is hij uitsluitend bezig met zijn hobby's: schrijven en fotograferen van de mooie dingen in het leven. De favoriete onderwerpen van Görmann zijn doorgaans snel en technisch. Zijn hart klopt voor Old Timers, luxe horloges en technische innovatie.

Hardcover | 264 pagina's | Engels | Afmetingen: 34,8 x 28,6 x 3,2  | Gewicht: 2604 gr.
Artikelnummer
9783961711727
Het is belangrijk om je nieuwe items op een goede manier te onderhouden om zo lang mogelijk plezier te hebben van je aankoop.

Lees hier, bij 'Voorschriften en onderhoud', handige tips voor het wassen en onderhouden van jouw kleding en sneakers.
Word gratis Coef member en spaar 5% shoptegoed bij elke aankoop, in de winkel en online.

Lees hier meer over de voordelen en voorwaarden.
Je kunt kiezen uit de volgende bezorgopties:
- Bezorging bij jou thuis met PostNL - gratis vanaf €75
- Gratis ophalen in één van onze winkels

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen te verzenden.

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order kosteloos retourneren in één van onze winkels of terugsturen per post met Returnista (retourneren vanaf €6,04).

Lees hier meer over verzenden en retourneren.

Brand
Boeken
Boeken
Sneaker Freaker

€ 49,95
Boeken
Rihanna

€ 140,00
Boeken
Soled Out

€ 60,00
Boeken
The Ferrari Book

€ 129,00
Boeken
Vintage Rolex

€ 99,00
Boeken
Chanel Catwalk

€ 70,00
Boeken
Rolex

€ 30,00
Boeken
Rolex: The Watch Book

€ 80,00