Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Cold Wash bij Coef Men

Cold Wash is in 2019 opgericht door Matty Hofstede, gevestigd in Amsterdam. Het merk heeft als doel andere creatievelingen te inspireren en probeer met theoretische en praktische informatie kennis te delen over de mode-industrie. 

Duurzaamheid

Cold Wash staat voor technologische vooruitgang en duurzaamheid en maken daarom gebruik van een lasermachine, waarmee een afbeelding op de denim gemaakt kan worden zonder afhankelijk te zijn van milieuvervuilende methodes, zoals zeefdruk. 

Collectie Cold Wash

Twee keer per jaar wordt er een seizoen collectie gelanceerd met unieke kledingstukken. Daarnaast is er een vaste collectie met een reeks tijdloze silhouetten. De designs zijn gemaakt voor dagelijks gebruik met focus op een goede pasvorm. Verkrijgbaar in de hoofdkleuren zwart, lichtgrijs en wit. 

 

Veelgestelde vragen

Wanneer is Cold Wash opgericht?    

Cold Wash is een erg jong merk dat in 2019 is opgericht door Matty Hofstede.

Is Cold Wash een Nederlands merk?    

Ja, Cold Wash is opgericht en gevestigd in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. 

Is Cold Wash duurzaam?    

Cold Wash is een merk dat geïnteresseerd is in technologie en duurzaamheid. De interesse voor technologische vooruitgang en duurzaamheid komt tot uiting door het gebruik van een lasermachine. Dit proces wordt door Cold Wash gebruikt om afbeeldingen op denim te maken zonder gebruik te hoeven maken van milieuvervuilende methoden zoals zeefdrukken.

Hoe valt Cold Wash?                                

Cold Wash valt normaal uit, we adviseren je om de maat te bestellen die je normaal gesproken ook draagt.