Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

C.P. Company bij Coef Men

C.P. Company is een prachtig Italiaans kledingmerk, opgericht in 1971. Kerkenbare elementen op de items van C.P. Company zijn de goggles en lenzen, die op veel kledingstukken terug te vinden zijn. Missimo Osti startte het merk onder de naam Chester Perry. Het Italiaanse kledingbedrijf heeft een duidelijke visie: functie en gebruik. Authentieke Italiaanse kledingitems van topkwaliteit produceren, die uniek zijn door hun afwerking, kleuren en nieuwste stoffen en technieken. Nieuwe technieken worden gecombineerd met tijdloze C.P. Company designs.

De herenkleding van C.P. Company

C.P. Company baseert de ontwerpen van de items op militaire kleding. Bij het ontwerpen van de kleding van C.P. Company wordt naar elk detail gekeken. De stoffen die worden gebruikt zijn van goede kwaliteit. Naast de herkenbare jassen van C.P. Company met de goggles aan de capuchon heeft C.P. Company een diverse collectie broeken, polo’s, t-shirts, truien en vesten.

Vesten en truien van C.P. Company

Ieder seizoen vind je in de collectie van C.P. Company diverse vesten terug. C.P. Company vesten zijn er in verschillende modellen, met en zonder rits en met en zonder capuchon. Een bekend C.P. Company vest is het vest met capuchon en geïntegreerde zonnebril. C.P. Company staat bekend om stijlvolle kleding met focus op innovatie en duurzaamheid. C.P. Company truien zijn gemaakt van exclusieve en hoogwaardige materialen. In de collectie van C.P. Company bij Coef Men vind je diverse modellen truien en uiteenlopende kleuren. 

C.P. Company polo

Op de C.P. Company polo is op de borst subtiel het logo van C.P. Company geborduurd. In het assortiment van Coef Men zijn verschillende C.P. Company polo’s te vinden in veel verschillende kleuren.

C.P. Company broek

C.P. Company broeken zijn gemaakt van stevige, duurzame materialen. Bij Coef Men vind je naast broeken, ook shorts. Ook de C.P. Company korte broeken zijn voorzien van mooie details, zoals ritsen en lenzen.  

C.P. Company jassen

Bij Coef Men vind je voor zomer en winter een beschermende, comfortabele C.P. Company jas. De C.P. Company jas is van hoogwaardige kwaliteit door de geavanceerde textieltechnieken. Een populair item is de Goggle Jacket, een jas met geïntegreerde zonnebril.

Ontdek de nieuwste collectie van C.P. Company bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.