DenhamRazor GRLHBBlack

180

De DenhamRazor GRLHB is een jeans in de kleur zwart. De DenhamRazor GRLHB is een jeans in de kleur blauw. Denham staat bekend om hun hoge kwaliteit spijkerbroeken die lang meegaan. De DenhamRazor ZB is een slim fit, smal vanaf de heup tot aan de dij, knie en enkel. De Razor is een populair model uit de Denham jeans collectie. Deze spijkerbroek heeft vijf zakken en kleedt slank af. Ontdek de hele collectie jeans van Denham nu in de winkel of online. 

Selecteer een maat

Alternatieve kleuren

In wishlist
Brand

Na jarenlange ervaring in ontwerpen en wassen van jeans startte Engelsman Jason Denham in 2008 in Amsterdam zijn eigen label. DENHAM focust zich op de balans tussen vooruitstrevende ontwerpen, met respect voor het behoud van tradities binnen de jeans historie. Het design team streeft ernaar om eerlijke producten te maken met altijd de stimulans om innovatief te zijn. Niet het eind product is hierin leidend, maar alle aspecten van het product van het garen tot de knopen.

Verzending & retouren

Je kunt je webshopbestelling op verschillende manieren en momenten laten bezorgen.

Gratis verzending binnen NL vanaf €25

Gratis ophalen en retourneren in een Coef Men filiaal

Lees hier meer.

 

Retourneren

Online aankopen kun je binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order gratis terugbrengen in een van onze winkels of retourneren per post (kosten voor eigen rekening). 

Lees hier meer.

Details
  • Merk Denham
  • ModelJeans
  • Bestelcode 422100148
  • Leveranciercode 01-19-08-11-058
  • Kleur Black
Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.