Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur
Maat

DFNS bij Coef Men  

DFNS is een Nederlands merk dat bescherming en verzorging voor kleding en schoenen biedt. De producten van DFNS zijn gemaakt met zorg voor het milieu. Het doel van DFNS is om het beste en groenste verzorgingsproduct voor schoenen en kleding te worden, zodat jij kan doen waar je van houdt terwijl je geeft om de aarde. De producten van DFNS laten zien dat het allemaal veel makkelijker kan dan je eigenlijk had gedacht.  

DFNS produceert producten die ervoor zorgen dat de kwaliteit van je kleding en schoenen goed blijft. Het mooi houden van schoenen of vervelende luchtjes uit je kleding verwijderen is soms lastig. Toch is het, voornamelijk bij dure producten, wel de moeite waard. Het aanschaffen van een DFNS product zal laten zien hoe gemakkelijk het kan. 

Kledingspray DFNS: Apparal Launder 

De Apparel Launder kan worden gebruikt voor kleding en zorgt er voor dat slechte geuren worden gemaskeerd en geneutraliseerd, dit kan voor veel verschillende soorten kleding worden gebruikt. Binnen een paar eenvoudige stappen kun je je kleding opfrissen en opnieuw vorm geven zonder kreukels. Erg handig voor onderweg!

Schoenverzorging DFNS: Footwear Protector & Footwear Refresher

De Footwear Protector biedt bescherming voor iedere schoen. Door de minuscule deeltjes die door het oppervlak van de schoen dringen wordt elke vezel bedekt, waardoor de schoen blijft ademen maar daarnaast ook waterdicht wordt. De Footwear Refresher bevat een speciale formule met miljarden actieve probiotica die ervoor zorgen dat hardnekkige geurmoleculen worden gemaskeerd. 

Bij Coef Men vind je het volledige aanbod DFNS producten in een van de winkels of online op Coef.nl 

 

Veelgestelde vragen

Is DFNS duurzaam?    

Ja, DFNS staat bekend om hun missie om de beste en groenste lifestyle verzorgingsproducten te ontwikkelen. Het is een duurzaam merk dat van de planeet houdt.

Voor welke kleren kan ik DFNS gebruiken?    

Er is een speciale spray, namelijk de Apparel Launder Spray, die voor kleding gebruikt kan worden. De spray is biologisch afbreekbaar en gebaseerd op water. De spray is voor veel verschillende kleding geschikt.

Kan DFNS op ieder soort schoen?    

Ja, DFNS schoenverzorging kan op alle soorten materialen worden gebruikt - van leer en suède tot nubuck en canvas.

Wanneer is DFNS opgericht?

DFNS is opgericht in 2019.