Original Eau de Parfum 100ml

Het meest exclusieve parfum van Albert Fouquet is een voorbeeld van chique verfijning. 

Rooskleurige tonen van roze peper vermengd met de subtiele kruiden als kardemom en een krachtige hint van citroen. De noot van labdanum zorgt voor een geur die doet denken aan de zoete, fruitige, houtachtige aroma's van het Parijs van de twintigste eeuw. Ondertonen van amber en sandelhout accentueren de warmte van deze verfijnde geur.

Top: kardemom, citroen, roze peper 

Hart: gedroogd hout, Labdanum, viooltjes 

Basis: sandelhout, Vetiver
Artikelnummer
EBP1001
Het is belangrijk om je nieuwe items op een goede manier te onderhouden om zo lang mogelijk plezier te hebben van je aankoop.

Lees hier, bij 'Voorschriften en onderhoud', handige tips voor het wassen en onderhouden van jouw kleding en sneakers.
Word gratis Coef member en spaar 5% shoptegoed bij elke aankoop, in de winkel en online.

Lees hier meer over de voordelen en voorwaarden.
Je kunt kiezen uit de volgende bezorgopties:
- Bezorging bij jou thuis met PostNL - gratis vanaf €75
- Gratis ophalen in één van onze winkels

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen te verzenden.

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order kosteloos retourneren in één van onze winkels of terugsturen per post met Returnista (retourneren vanaf €6,04).

Lees hier meer over verzenden en retourneren.

Brand
Eight & Bob
Albert Fouquet de oprichter van Eight & Bob was altijd al gefascineerd door parfums en maakte deze ook zelf. Toen hij in 1937 in gesprek raakte met John F. Kennedy maakte Albert voor het eerst een sample van zijn geur. Hij kocht een glazen flesje er bij die hij versierde met de print die John F. Kennedy aan had de dag dat zij elkaar ontmoette. Nadat Albert Fouquet dit flesje met parfum had opgestuurd naar JFK, was Kennedy fan. De parfum werd gelabelt met de merknaam Eight & Bob en de orders stroomde binnen vannuit de connecties van de Kennedy's.