Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

ETQ voor heren bij Coef Men 

In 2011 is het Amsterdamse schoenenmerk ETQ opgericht door de twee Amsterdamse vrienden Patrick en Robbert. Deze twee vrienden zijn vanuit niets begonnen en hebben alles zelf uitgevogeld. Met succes, want de sneakers zijn tegenwoordig zeer populair. De twee oprichters streven ernaar om hoogwaardige, goed ontworpen essentials te leveren voor een goede prijs. De sneakers zijn minimalistisch en van zeer goede kwaliteit. Het merk gelooft dat duurzaamheid beter is voor ons en voor onze wereld. De schoenen worden handgemaakt in Portugal, van verschillende hoogstaande materialen die ervoor zorgen dat de schoenen lang mee gaan en daarnaast ook comfortabel zitten. Bij Coef Men vind je verschillende modellen ETQ sneakers voor heren.

ETQ sneakers 

De sneakers van ETQ worden voornamelijk gemaakt van suède en nubuck leer. De schoenen bevatten vaak dikke zolen die ervoor zorgen dat de schoenen comfortabel lopen. De modellen hebben een basic design, maar worden mooi afgewerkt door de verschillende kleuren en stoffen.  

Bestsellers van ETQ  

De sneakers van ETQ worden steeds populairder. De populaire modellen zijn voornamelijk de low top modellen, zoals de LT-01 en de LT-05. Ontdek de actuele collectie ETQ sneakers bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl