Filling PiecesLow Top Plain 683 OrganicWhite

Low Top Plain 683 Organic zijn luxe sneakers van Filling Pieces, in kleur White. De 683 is de duurzaamste schoen die Filling Pieces ooit heeft gemaakt. De naam 683 staat voor de bijkomende kosten die nodig zijn om een schoen te maken met traceerbare materialen, een kleinere milieu-impact en de kwaliteit die je van Filling Pieces gewend bent. Door de schoen €6.83 duurder te maken wil Filling Pieces bewustzijn creëren rondom duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu.

Selecteer een maat

Let op: Filling Pieces valt groot uit, wij raden aan om een maat kleiner te bestellen dan je normaal draagt.

Brand

Filling Pieces werd in 2009 in Amsterdam opgericht door designer Guillaume Phillibert. Hij wilde een premium high quality sneaker op de markt brengen die uniek en eigentijds zou zijn. Na de succesvolle lancering van de “Low Top” breidt hij de collectie uit maar blijft hij trouw aan zijn Amsterdamse roots. De sneakers worden in Portugal met de hand gemaakt van de beste Italiaanse materialen om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Verzending & retouren

We streven ernaar om je webshopbestelling binnen 2-5 werkdagen te bezorgen. Dit kan op verschillende manieren:

Thuisbezorgd door PostNL. Gratis verzending binnen NL vanaf €25.

Gratis ophalen en retourneren in een Coef Men filiaal.

Lees hier meer.

 

Retourneren

Online aankopen kun je binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order gratis terugbrengen in een van onze winkels of retourneren per post (kosten voor eigen rekening). 

Lees hier meer.

Details

Helaas, er is geen voorraad meer.