Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Gramicci voor heren bij Coef Men 

Grammici is een Amerikaans merk dat outdoor kleding maakt van hoge kwaliteit. Het merk is 30 jaar geleden opgericht door klimmer Mike Graham in Yosemite, California. Mike Graham was in de jaren ‘70 in Yosemite aan het klimmen met een paar vrienden. Tijdens deze klimtocht ontstond voor de gein zijnbijnaamGramicci, wat een Itiliaans versie van Graham moest voorstellen. Deze bijnaam bleef hangen. Toen Gramicci in 1982 zijn eerste klimbroek samenstelde, hoefde hij niet lang na te denken over de naam van zijn merk. Gramicci was born.

Gramicci outdoor 

Gramicci is een lifestyle- en outdoormerk dat hoogwaardige kleding produceert die stijlvol en functioneel is, zowel in de bergen als in de stad. Het doel van het merk is om klanten buitenkleding te bieden die ze nodig hebben om zich ontspannen te voelen wanneer ze op avontuur zijn of wanneer ze genieten van hun vrije tijd in de natuur.  

Het merk besteedt veel aandacht aan het bestuderen van de bewegingen van het lichaam van een klimmer, om zo de best mogelijke kleding te creëren. Daarnaast is hetmerkconstant bezig met innovatieve ontwikkelingen. Op deze manier produceert Gramicci praktische kleding voor alle buitenactiviteiten en is het merk al 30 jaar pionier op het gebied van innovatie in de outdoorindustrie.  

De passie gaat verder dan alleen hun producten. Ze zijn van mening dat de wereld niet alleen een plek is om te wonen. Het is een plek om op te groeien, een gezin te stichten, op avontuur te gaan en te genieten van de vrijheid en de natuur.  

Gramicci jassen  

Ontdek de collectie van Grammici voor heren bij Coef Men, met onder andere jassen, broeken, sweaters en meer. Gramicci jassen zijn gemaakt van de beste, geavanceerde stoffen. Daarnaast bestaat de collectie uit onder andere sweaters en broeken in verschillende modellen en kleuren. Ontdek de actuele collectie herenkleding van Gramicci bij Coef Men in de winkels of online.

 

Veelgestelde vragen

Waar wordt Gramicci gemaakt?

De kleding van Gramicci wordt gemaakt in Los Angeles, Amerika. 

Wanneer is Gramicci opgericht?

In 1982 is het kledingmerk Gramicci opgericht door Mike Graham in Yosemite, California. 

Hoe valt Gramicci?    

De kleding van Gramicci valt kleiner uit dan normaal, we adviseren daarom om een maat groter te bestellen dan je normaal gesproken draagt.

Is Gramicci duurzaam?

Elk item van Gramicci is gemaakt van lichtgewicht stof die door speciale wevingen ijzersterk