Filter op
Productgroep

Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

C.P. Company bij Coef Men

Het Italiaanse merk C.P. Company is in 1975 opgericht door Massimo Otti. Al meer dan 40 jaar experimenteert het merk met unieke materialen en de meest innovatieve productietechnieken. De kleding van C.P. Company heeft een sportieve uitstraling met een urban twist. Inspiratie wordt ook wel uit militaire uniformen gehaald en vertaald naar de huidige collecties. C.P. Company is vooral bekend door de comfortabele soft shell jassen en de Goggles die in de vesten en jassen van C.P. Company verwerkt zijn. C.P. Company staat voor kwaliteit en ambachtelijke vaardigheid. 

C.P. Company jassen

Bij Coef Men vindt je verschillende jassen van C.P. Company. De jassen van C.P. Company staan bekend om de Goggle bril die in de capuchon zit, of om de cap die aan de capuchon gevestigd is. Bij Coef Men heb je de keuze hebt tussen verschillende soorten jackets. Zo heb je de keuze tussen shell parka’s, overshirt jackets of een ventile explorer jacket. De shell jackets zijn gemaakt van polyester en elastaan, wat zorgt voor een comfortabele jas die weinig weegt. Het overshirt jacket is gemaakt van polyamide en de ventile explorer jacket van katoen. Alle C.P. Company jackets zijn van hoge kwaliteit en houden jou altijd warm. 

Niks missen van C.P. Company

Wil jij niks meer missen van het Italiaanse merk C.P. Company, volg ons dan nu op Instagram en Facebook. Ook kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief, zo ben je altijd up-to-date voor de nieuwste trends en collectie van C.P. Company.