Filter op
Productgroep

Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

A.P.C. voor heren bij Coef Men

A.P.C. (afkorting voor Atelier de Production et de Création) is een Frans kledingmerk dat in 1987 is opgericht door de modeontwerper Jean Touitou. Begonnen in Parijs en later uitgegroeid tot een groot en bekend urban fashion label. A.P.C. maakt kleding voor mannen en vrouwen en staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen en minimalistische patronen. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

A.P.C. spijkerbroeken 

A.P.C. heeft ieder seizoen weer een uitgebreide, stijlvolle collectie met kleding, footwear en accessoires. De collectie is een gebalanceerde mix van echte eyecatchers en perfecte basics. Op de meeste items komt of het logo van A.P.C. of de merknaam terug. Het merk heeft ieder seizoen weer een uitgebreide, stijlvolle collectie kleding, bestaande uit ready-to-wear basics zoals sweaters, pantalons, shirts en t-shirts en natuurlijk de populaire jeans. De bekendste en populairste spijkerbroek van A.P.C. komt ieder seizoen weer terug en is de Standard Indigo jeans. 

Jeans van A.P.C.

A.P.C. jeans hebben een strak, klassiek ontwerp met verschillende stijlvolle wassingen. Vandaar dat de Petit Standard-jeans nooit uit de mode gaat. De jeans is voorzien van minimalistische details en heeft een slim fit. De jeans van het A.P.C. zijn gemaakt van de beste Japanse denim. Hierdoor gaat een spijkerbroek van A.P.C. gegarandeerd jaren mee, en wordt hij door het dragen alleen maar mooier.

Ontdek de hele collectie van A.P.C. in een van onze winkels en online.