Fleece

Fleece voor heren

Ontstaan van fleece  

Fleece is speciaal ontworpen om je warm te houden tijdens de kou van de winter en tijdens avonturen in de natuur. De opkomst van fleece begon aan het einde van de jaren zeventig. Polartec, een Amerikaanse textielfabrikant, begon te experimenteren met de mogelijkheden van polyester. In 1981 brachten ze fleece op de markt voor sportkleding, in samenwerking met de bekende outdoorwinkel Patagonia. De technologie achter fleece staat nooit stil; tegenwoordig is het garen zo fijn als kasjmier en kan het zelfs gemaakt worden van gerecyclede plastic flessen, waardoor het niet alleen warm, maar ook milieuvriendelijk is. 


Warmte en stijl gecombineerd  

Fleece jassen voegen warmte en stijl samen. De jassen bieden comfort en bescherming tegen de kou. Hoewel ze oorspronkelijk werden ontworpen met de nadruk op functionaliteit, hebben ze zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een mode-item.
Fleece jassen worden geassocieerd met comfort en zijn uitgegroeid tot een veelzijdige keuze voor koude weersomstandigheden.Tegenwoordig zijn fleece winterjassen een onmisbaar onderdeel van je garderobe geworden. 


Ontdek onze collectie van fleece jassen 

Verken onze gevarieerde collectie op coef.nl en ontdek een breed scala aan fleecejassen van merken zoals 66 NorthPatagonia en Carhartt WIP.