Puffer

Pufferjassen voor heren

Isolerend dons 

De vulling, of het nu dons of synthetisch materiaal is, heeft de eigenschap om lucht vast te houden, waardoor je warm blijft, zelfs in de koudste weersomstandigheden. In de klassieke puffer jassen bestaat de isolatie uit losse clusters van eenden- of ganzendons. Om te voorkomen dat deze vulling verschuift en zich op één plek ophoopt, wordt deze geplaatst in 'schotten'. Dit geeft de klassieke puffer jas zijn karakteristieke uiterlijk. De vulling van een puffer jas bestaat uit duizenden kleine vezels die ontelbare kleine zakjes vormen. Deze zakjes zijn ontworpen om zoveel mogelijk lucht op te vangen en vast te houden binnen de schotten van de jas. Deze opgevangen lucht wordt geleidelijk verwarmd door je eigen lichaamswarmte en zorgt voor isolatie.

Stijl en warmte 

Een blik op de hedendaagse modescene laat zien dat pufferjassen overal zijn. Ze zijn verkrijgbaar in een scala aan vormen, maten en kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past. Het is een statement van comfort en stijl. In een wereld waarin mode en functionaliteit elkaar ontmoeten is de pufferjas helemaal thuis. 


Ontdek onze collectie pufferjassen 

Kortom, een pufferjas mag niet ontbreken in jouw garderobe. Op coef.nl bieden we een uitgebreide collectie van merken als Stone Island,  Daily Paper en The North Face.