Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Krakatau bij Coef Men

Krakatau is een Russisch merk dat in 1999 is opgericht in St. Petersburg. Krakatau is populair geworden door de combinatie van streetwear en techwear in hun jassen. Het merk staat dan ook voor 'urban techwear' en de basis is om de drager te beschermen tegen het ‘onvriendelijke’ Russische weer, zoals eigenaar LX het beschrijft. Het merk heeft ieder winterseizoen weer een uitgebreide collectie winterjassen, jassen voor het voorjaar, tussenjassen en regenjassen. Een diverse collectie jassen shop je natuurlijk bij Coef Men. 

Krakatau winterjassen 

De winterjassen zijn gemaakt voor de meest extreme weersomstandigheden en hebben daarnaast een sportief design. Voor de jassen werkt Krakatau met technische stoffen waardoor alle jassen veel extra functies hebben. De jassen zijn warm, maar niet zwaar en de stof ademt. Aan de binnenkant van iedere winterjas zit een PU-coating waardoor de jas beschermd tegen kou. In de collectie winterjassen van Krakatau vind je jassen die de drager beschermt tegen temperaturen van -5 graden, maar ook modellen die tot -30 graden Celsius beschermen. Daarnaast hebben de winterjassen een grote capuchon en verstelbare zoom. 

Krakatau jas voor heren 

Ook in het voorjaar ben je voor een jas van Krakatau bij Coef Men aan het juiste adres. Waar het merk bekendstaat om zijn winterjassen zijn er ook voor het lente/zomer seizoen stijlvolle tussenjassen en regenjassen in dezelfde technische look als de jassen uit de wintercollectie. 

Ontdek de actuele collectie van Krakatau bij Coef Men in de winkel of online op Coef.nl.