Filter op
Productgroep

Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Mason Garments sneakers bij Coef Men 

Mason Garments biedt unieke high-end sneakers voor heren en dames. Alle schoenen uit de collectie worden ontworpen in Amsterdam en met de hand gemaakt in Italië. Hiervoor wordt enkel gebruik gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Al het leer is van hoogwaardige kwaliteit van goede Italiaanse leerlooierijen, wat ervoor zorgt dat de sneakers comfortabel zitten en van hoge kwaliteit zijn. 

Hoe Mason Garments begon 

Het merk is in 2012 opgericht door Rendi Aditia. Hij had een grote liefde voor sneakers en heeft een lange tijd in een sneakerzaak in Amsterdam gewerkt. Het viel hem op dat er kwalitatief goede schoenen werden verkocht voor hoge prijzen en dat er sneakers zonder hoogstaande materialen waren voor iets meer dan €100. Eigenlijk was er niks dat daar tussenin zat. In ieder geval niet in Nederland. En zo is Mason Garments ontstaan. Rendi Aditia had de passie om een schoenenmerk te creëren dat sneakers van hoogstaande kwaliteit aanbod voor een eerlijke prijs. Vandaag de dag staan de luxe sneakers van Mason Garments in de mooiste winkels en worden de sneakers gedragen door bekende artiesten als Chris Brown en Justin Bieber. 

Mason Garments schoenen voor heren 

Bij Coef Men vind je een uitgebreide collectie sneakers van Mason Garments. Dankzij de mooie materialen die gebruikt worden bij het maken van de sneakers, zoals kalfsleer en suède zet het merk een stijlvolle collectie neer. De sneakers stralen pure luxe uit. Kenmerkend voor Mason Garments is het minimalistische design, verrijkt met mooie details. Populaire modellen zijn de Tia en de Firenze. In de collectie vind je diverse kleuren, zoals Mason Garments in zwart, grijs en wit. 

Op zoek naar Mason Garments sale? 

Wanneer Mason Garments sneakers in de sale zijn, vind je de afgeprijsde modellen terug op de SALE-pagina. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Coef Men op social media om als eerste op de hoogte te zijn van Mason Garments sale.