Canada Goose

Wil je ook een muts ter waarde van € 64,95 cadeau bij je Canada Goose jas? Kom dan nu naar Coef Men - Nijmegen om je favoriete kleur uit te kiezen*.

De jassen van Canada Goose worden allemaal in Canada geproduceerd en iedere jas is pure vakmanschap. Aan iedere jas wordt gemiddeld 450 uur gewerkt met de beste materialen om jou warm te houden.

Het dons in de jassen komt van eenden of ganzen. Canada Goose ontvangt dit dons van boeren die eenden/ganzen fokken voor consumptie. Al het dons wat Canada Goose overhoud na productie van de jassen gaat naar Eskimo's.

Het bont aan de kraag is van de Coyote. De keus voor de Coyote is bewust gemaakt omdat er een overschot is aan Coyotes in Canada. Per jaar mogen er 500.000 wolven gebruikt worden en elk deel van de wolf wordt gebruikt voor de productie. Het voordeel van echt bont is dat het veel warmte vasthoudt en water afstoot.

De perfecte pasvorm is tot stand gekomen door jarenlange ervaring en in iedere jas zit een label waar op aangegeven wordt tot welk minimum graden de jas geschikt is.

*Zolang de voorraad strekt. Niet in combinatie met andere acties/promoties. Maximaal 1 muts per klant.


other blogs