Christmas Gifts

teNeues

De boeken van teNeues zijn prachtige koffietafelboeken voor alle liefhebbers van horloges, koken, auto's, mode, interieur en luxe vakanties. Indrukwekkende portretten van onbekende volkeren worden weergegeven in het boek Before they Pass Away. Fotograaf Jimmy Nelson reisde naar de meest afgelegen plekken om de unieke mensen in dit fotoboek te fotograferen. Voor horlogefanaten is The Watch Book het perfecte cadeau: bekijk en lees hier alles over het meeste bekende en luxe horlogemerk Rolex. In het boek New York van Serge Ramelli waan je je even in New York. De New York skyline of de typische straatbeelden zijn vormgegeven als een podium en wekken de indruk alsof je naar een scène uit een speelfilm kijkt.


Shinola

De kwaliteitsproducten van Shinola zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan en worden gemaakt in Detroit. Oprichter Tom Kartsotis heeft het merk Shinola opgericht in de destijds problematische stad om deze weer op de kaart te zetten. Het merk Shinola werd geboren en bestaat uit all American producten waaronder elegante uurwerken. Een cadeau om nooit meer te vergeten.


COEF Smoked Wood & Cumin

Nu verkrijgbaar: de exclusieve geur lijn van Coef! De geur lijn bestaat uit een Reed Diffuser, Room Spray en Eau de Parfum (50 ml en 100 ml). Deze spicy geur is warm, diep en rijk met ingrediënten zoals cognac, mirre, komijn en cashmere wood.

Vanaf €30 verkrijgbaar in onze stores.


Renard

Nieuw bij Coef zijn de minimalistische armbanden van Renard. Dit label opgericht in Amsterdam door twee vrienden richt zich op gedegen design en hoogwaardige kwaliteit. De armbanden zijn gemaakt van leer in combinatie met een zilveren sluiting.


Secrid

Het perfecte cadeau voor de feestdagen: een Secrid portemonnee. In deze wallet zijn je pasjes beschermd door de ultra dunne aluminium Secrid Cardprotector. Bij Coef Men zijn deze Secrid portemonnees verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vanaf €24,95


other blogs