Fall Inspiration

Nudie

Nieuw bij Coef Men is het Zweedse merk Nudie dat hoogwaardige jeans ontwikkelt van 100% organisch katoen. Bij Nudie hebben ze Social responsibility en een transparante productie hoog in het vaandel staan. Alle jeans worden gemaakt van 100% organisch katoen en ze streven naar een zo duurzaam product door een reparatie service aan te bieden. Daarnaast zijn ze ook een project gestart om tweedehands jeans een tweede leven te geven. Lees hier meer over Nudie


Filling Pieces 

De Move Without Barries collectie van Filling Pieces is nu verkrijgbaar in alle Coef winkels met diverse nieuwe modellen zoals de Low Arch Runner. Een vernieuwend model die geïnspireerd is op authentieke hardloopschoenen. Filling Pieces is altijd bezig om grenzen te verleggen. Dit zie je ieder seizoen weer terug in de collectie. De iconische lange tong is lange tijd een uniek kenmerk geweest van Filling Pieces. Dit seizoen zien we voor het eerst een laag model zonder de lange tong, de Low Mondo Ripple. 


Maison Kitsuné

De Fall/Winter collectie van Maison Kitsuné is geïnspireerd op moed en kracht. Dit zie je terug in de prints en de iconische kleuren rood, wit en blauw die verwijzen naar de Franse vlag. De kleuren van de Franse vlag komen ieder seizoen terug in de collecties van Maison Kitsuné. Naast de rood, wit en blauw maken ze ook veel gebruiken van de primaire kleuren geel en groen in combinatie met grijs en navy tinten. 


C.P. Company

De soft shell goggle jacket van C.P. Company is de perfecte jas voor het wisselvallige najaar. De jas is waterafstotend, ademend en heeft een fleece voering voor extra warmte. Naast de iconische soft shell jassen van C.P. Company vind je dit najaar ook fijne truien en vesten in de collectie. Ook de gebreide mutsen zijn weer goed aangevuld in de kleuren zwart en olijf groen.


Eight and Bob

Het Exclusieve parfum merk Eight and Bob heeft de collectie uitgebreid met 3 nieuwe geuren; Mémoires de Mustique, Nuit de Megève en Champs de Provence. Alle geuren zijn nu ook verkrijgbaar in 20ml waardoor je ze allemaal kunt uit proberen.


Mémoires de Mustique is een eerbetoon aan degenen die de magie van dit uniek Caribische eiland hebben gedeeld en voor degenen die er ooit van gedroomd hebben om een deel te zijn van iets unieks.

Mémoires de Mustique is geboren uit de ontmoeting tussen een meesterwerk van Albert Fouquet en de herinneringen van de prachtige en exclusieve eiland Mustique via haar kristalheldere wateren, de eeuwigheid van de zonsondergangen en landschappen ongewijzigd door de geschiedenis heen. Een reis naar het verleden tot de essentie te vangen in zijn puurste vorm.

Geurcompositie: Top: Bergamot, Petit grain, Neroli Hart: Oranjebloesem, Jasmijn sambac, Osmanthus Basis: Amber, Hout, Witte musk

Nuit de Megève is een eerbetoon aan een magische nacht in Megève.

De geur is gebaseerd op een avond waar er een ontmoeting plaats vond tussen Albert Fouquet en een dame van klasse, Annicke. Een jonge vrouw met smaragd groene ogen en een constante glimlach die zorgde voor een serene en tere uitstraling. Voor uren hebben ze gepraat bij het houtvuur, gedanst en gelachen in Megève bij een huisfeest van Nicolas. Na deze bijzondere avond spraken ze af om elkaar weer te zien. Om deze bijzondere avond voor altijd te herinneren ontwikkelde Albert Fouquet Nuit de Megève

Geurcompositie: Top: Pompelmoes, Petit grain, Kruidnagel Hart: Tonkabonen, Orris, Zwarte koffie Basis: Vetiver, Tabak , Muskus

Champs de Provence is geïnspireerd op de schoonheid van de Provance.

Voor deze gelegenheid wilde Fouquet voldoen aan het verzoek dat hij krijg van zijn dierbare vrienden Alessandro & Chiara, een Italiaans koppel dat een prachtige villa bezat in de Provence dat omringd was door maar liefst 1600 verschillende plantensoorten waarvan zij ieder jaar weer opnieuw konden genieten.

Alleen een kunstenaar als Albert Fouquet was in staat om de aroma's van het prachtige landschap in de Provence te transformeren in een parfum. Een prachtige groene flacon bevatte al de magie van een onvergetelijke geur: Champs de Provence.

Geurcompositie: Top: Bergamot, Sinaasappel, Peer Hart: Jasmijn, Oranjebloesem, Roos Basis: Musk, Ambroxan, Matéplant
other blogs