NEW ARRIVALS

Filling Pieces

Filling Pieces is opgericht in Amsterdam in 2009 door de Fransman Guillaue Philibert. Hij wilde een premium high quality sneaker op de markt brengen die uniek en eigentijds zou zijn. Na het succes van de lancering van de “Low Top” breid hij de collectie uit maar blijft hij trouw aan zijn Amsterdamse roots. De sneakers worden in Portugal met de hand gemaakt met de beste Italiaanse materialen om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.


Maison Kitsuné

Maison Kitsuné is in 2002 opgericht door Gildas Loaëc en Masaya Kuroki. Tijdens en reis naar Japen raakte het koppel geïnspireerd om twee passies, muziek en mode, samen te brengen in het label Maison Kitsuné. De naam, Maison Kitsuné, betekend in het Japans vos en staat symbool voor veelzijdigheid. De vos zie je terug in alle ontwerpen van Maison Kitsuné.

Maison Kitsuné is exclusief verkrijgbaar bij Coef Men Arnhem.


Closed

Closed is een Italiaans familiebedrijf dat sinds 1978 bestaat en veel waarde hecht aan de familiebanden en de relaties die zij aan gaan. De kernwaarde van het bedrijf zorgen er voor dat de collecties modern, tijdloos en draagbaar zijn. Het design team van Closed heeft een voorliefde voor kwaliteit en ze werken daarom alleen maar met de beste materialen wat er voor zorgt dat alle items duurzaam, draagbaar en functioneel zijn. 


Malin and Goetz

(Malin + Goetz) is in 2004 opgericht in New York door Matthew Malin en Andrew Goetz en de producten zijn ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. De producten worden gemaakt van een mix van krachtige natuurlijke ingrediënten en vooruitstrevende technologieën op het gebied van verzorging. Exclusief bij Coef Men Nijmegen vindt je de parfums van (Malin + Goetz).


Samsoe Samsoe

Samsoe & Samsoe is een merk dat thuis hoort in de garderobe van elke man die houdt van de mooie en stijlvolle Scandinavische stijl. Samsoe Samsoe onderscheidt zich door gebruik te maken van creatieve ontwerpen en gewaagde patronen. Maar ook voor eenvoudige en mooie basics kun je terecht bij dit label.


other blogs