NEW COLLECTION

Stone Island

Nu verkrijgbaar bij Coef men Arnhem! Stone Island.
Dit bekende Italiaanse label staat onder andere bekend om zijn duurzame kwaliteiten en innovatieve ontwerpen. In de spring summer ’18 collectie maakt Stone Island gebruik van mooie materialen waardoor elk item een ware eye-catcher is. Bij Coef men Arnhem is een uitgebreide collectie verkrijgbaar van klassieke polo’s en diverse accessoires tot ghost pieces. 

Filling Pieces

De nieuwe spring summer collectie van Filling Pieces bestaat onder andere uit nieuwe silhouetten met een retro én futuristische twist, uitgevoerd in opvallende kleurcombinaties. Voor de echte liefhebber heeft Filling Pieces de Low Top Ripple Python Grey uitgebracht. Deze exclusieve sneaker leren is voorzien van echt slangenleer.

Denham

De Jason Denham collectie van Denham bestaat uit iconische klassiekers die nooit uit de mode raken, zoals de bekende Aviator jacket. De Sky Aviator Jacket van Denham is geïnspireerd op de Britse RAF jassen. Deze tijdloze jas is gemaakt van 100% sheepskin.

COEF

Haal de Coef geur in huis met de Coef geurlijn! De spicy geur is warm, diep en rijk met ingrediënten zoals cognac, mirre, komijn en cashmere wood. De Coef geur is verkrijgbaar in eau de parfum, reed diffuser en roomspray en misstaat uiteraard niet in je interieur door het strakke ontwerp.

other blogs