New season

ETQ

Voor dit najaar heeft ETQ de Concrete Pastels collectie uitgebracht. Deze nieuwe release van de Low 1 bestaat uit de klassieke sneaker uitgevoerd in drie nieuwe kleuren: Cover green, Dust storm en Pink dew. Opvallend aan deze collectie is het kleurgebruik. De toegevoegde kleuren geven de overgang naar de herfst weer.

Met de Fall/Winter Essence collectie gaat ETQ terug naar de kern: vijf essentiële modellen waaronder de Low 1 en de Low 5 worden constant vernieuwd zoals in de Essence collectie in een kleurenpalet van grijs, wit, zwart en donkerblauw.

Beide collecties zijn verkrijgbaar bij Coef Men.


Canada Goose

Canada Goose is al jaren de nummer één op het gebied van winterjassen vanwege de kwaliteit en functionaliteit van de jassen. De Canada Goose jassen zijn gevoerd met de beste kwaliteit dons, namelijk 625 fill power witte eendendons, afkomstig van de pluimvee werkende industrie. Dons is een van de beste isolatiematerialen wat een licht en warm product aflevert. Nog altijd produceert Canada Goose hun jassen in Canada.


A.P.C.

Atelier de Production et de Création, A.P.C. is de nieuwe aanwinst bij Coef Men. Het Franse label is in 1987 opgericht door modeontwerper Jean Touitou. Het merk staat bekend om zijn minimalistische designs en eenvoudige patronen met als kenmerk het gebruik van rauwe materialen en denim. Speciaal voor het dertig jarige bestaan van het label is de Hiver '87 collectie ontworpen. In deze wintercollectie zijn populaire items, accessoires en prints uit de A.P.C. wintercollectie van 1987 onder de aandacht gebracht en verwerkt in deze collectie.


Denham

De najaarscollectie van Denham staat in het teken van de kleur blauw, gevonden in het diverse landschap van IJsland. De kleuren zijn geïnspireerd op de mistige lagunes, turquoise wateren en de diepe middernacht van dit land. Dit indigo blauw is verwerkt in de collectie welke een combinatie is van technische details en luxe Italiaanse materialen.


Orbitkey

Bundel al je sleutels met de Orbitkey zodat je nooit meer een sleutel kwijt bent. Breid je sleutelbos uit met een multitool of een USB-stick die past in de Orbitkey. De Orbitkeys zijn zowel in leer als in kunststof uitgevoerd.


other blogs