Spring Inspiration

Norse Projects

Bij Norse Projects zijn ze specialist in het combineren van traditionele technieken en vakmanschap met avant garde, technische buitenkleding en het verwerken van invloeden uit de sport in hun collecties. De thuishaven van Norse Projects is in hartje Kopenhagen waar ze de passie voor functionaliteit en kwaliteit hebben ontdekt en waar alle items tot stand komen. 


Denham

De Apex Bomber van Denham is een klassieker voor iedereen die passie heeft voor stijl en eenvoud. De bomber zit extra comfortabel door de unieke 3-piece twisted-seam sleeve constructie waardoor je meer bewegingsvrijheid krijgt. De jas is afgewerkt met een geribd manchet en zoom waardoor hij goed aansluit.


Atelier de L’Armée

Bij Atelier de L'Armée raken ze geïnspireerd door functionaliteit en de kwaliteit van leger items. Nieuw binnen is de Military Flight Pack gemaakt van waterafstotend cordura nylon uit het Zweedse leger in combinatie met natuurlijk gekleurd runder leer. Atelier de L'Armée is een Nederlands bedrijf dat alle tassen met de hand produceert in Amsterdam.


ETQ

Tijdloos, elegant en kwalitatief zijn de 3 basis regels van ETQ waar ze hun collecties op bouwen. De voorjaarscollectie van ETQ kenmerkt zich door het gebruik van zachte kleuren en ze introduceren een nieuw model, de Vortex die een verhoogde zool heeft en mesh details. Hieronder vind je alle modellen die verkrijgbaar zijn bij Coef Men.other blogs