Summer Inspiration

NN07

Een open-minded merk zonder grenzen, dat is waar NN07 voor staat. De NN is van No Nationality en 07 staat voor 2007, het jaar waarin ze zijn opgericht. De collecties van NN07 zijn daarom altijd geïnspireerd op internationale steden, zo is de Spring/Summer 2017 collectie geïnspireerd op de Cubaanse hoofdstad Havana. De collecties zijn gemaakt om jaren mee te gaan voor een duurzame en tijdloze garderobe.


Filippa K

Bij Filippa K zijn ze toegewijd om eenvoudige, kwalitatief hoogwaardige en duurzame mode te ontwerpen voor de moderne man. De collecties worden op een bewuste manier geproduceerd en bij Filippa K zijn ze altijd op zoek naar nieuwe duurzame oplossingen op het gebied van materialen. Zo gebruiken ze bijna alleen maar biologisch katoen en waren ze een van de eerste die tencel* verwerkte in haar collecties. De collectie van Filippa K is alleen verkrijgbaar bij Coef Men Nijmegen.

*natuurlijke kunststof vezel gemaakt van de eucalyptusboom dat zo zacht is als zijde en net zo sterk als polyester.


C.P. Company

Dit Italiaanse merk is in 1975 opgericht in Bologna door Massimo Osti die internationaal bekend staat als revolutionair op het gebied van urban sportwear. Het bedrijf wordt continue gedreven door stofontwikkelingen en nieuwe technieken om grondstoffen te verwerken. Zo waren zij in de jaren 70 de eerste die de garment-dyed techniek toepaste op hun collecties. Bij deze verftechniek wordt het item eerst in elkaar gezet en daarna gekleurd waardoor ieder item een unieke kleurbalans krijgt. De collectie van C.P. Company is in Arnhem en Nijmegen verkijgbaar.


Nividas

Exclusief bij Coef vind je de zonnebrillen van Nividas gemaakt van cellulose acetaat met gepolariseerde lenzen die je 100% bescherming geven tegen UVA/B. Cellulose acetaat is een synthetische vezel dat gemaakt wordt van pulp van hout. Dit materiaal is extreem sterk en door het gebruik van drie scharnieren zijn alle zonnebrillen nóg sterker. De zonnebrillen zijn allemaal unisex en gemaakt in Stockholm. Bij Coef Men vind je een selectie van de zonnebrillen van Nividas.


Pig and Hen

Zaterdag 29 april is Pig & Hen bij Coef Men Nijmegen. Kies je favoriete kleur/sluiting en laat je custom made armband ter plekke op maat maken door de specialisten van Pig & Hen.


other blogs