Trend Update

TREND UPDATE

Het nieuwe seizoen is aangebroken dus het is tijd om de trends van dit najaar uit te lichten. 2016 is echt een jaar van veranderingen en dat zie je ook terug in het stijlbeeld. De herfst/winter collectie van 2016 is erg vernieuwend en verrassend.

Classic Corduroy

Corduroy en fluweel zie je veel in het straatbeeld en deze trend is goed te combineren met de Scandinavische stijl. Merken zoals NN07, Samsoe Samsoe en Closed combineren corduroy met zachte truien en minimalistische overhemden.


Let's get technical

Tegenwoordig koop je niet meer gewoon een winterjas maar zijn jassen wind- en waterdicht, ademend en vocht afdrijvend. De jas van NN07 is zelfs beter waterdicht dan menig ski-jack.


Chelsea

Naast de sneaker trend is de chelsea boot een veel geziene trend bij de man die graag gekleed voor de dag wilt komen. De chelsea boot is goed te combineren met een pantalon of jeans waardoor het een veelzijdige schoen is. Zelfs ETQ, van oorsprong een sneaker merk, heeft een chelsea boot in de collectie.


Grab your bag

Een tas mag gezien worden en dat hebben ze bij Atelier de L’armée goed begrepen. Deze mannelijke tassen zijn een statement en zijn gemaakt van stevig leer in combinatie met nylon.
other blogs