Uermi parfum

Nieuw in de collectie bij Coef Lifestyle For Men zijn de geuren van Uermi. De geuren zijn gebaseerd op stoffen zoals Zijde, Denim, Tweed, Fluweel en Suéde. Stoffen worden, net als parfum, dicht op de huid gedragen en roepen daarmee sterke herinneringen en emoties op. Uermi is de gebottelde weergave van deze stoffen. 

De 5 geuren zijn nu verkrijgbaar bij Coef Lifestyle For Men. Kom langs en probeer het zelf.

Zijde – zijde is een fantastisch materiaal. Gelieft door mannen en vrouwen, door alle culturen en is voor altijd. Zacht, vloeiend en sensueel; dat is zijde. Het maakt je geloven in de zomer en alles daar om heen

Denim – is er iets wat langer mee gaat dan jeans? Altijd eigentijds en gelieft door velen. Hoe langer je het draagt hoe mooier jeans er uit ziet. Deze geur viert denim met tuberoos, een uitbundige, volumineuze bloem die bloeit in de nacht. Roze peper, neroli, musk en vanille complementeren deze krachtige bloem. Het is de perfecte geur voor een hedendaagse dandy.

Tweed – Tweed is ouderwets en toch zo eigentijds. Avant-garde met een hang naar traditie. Deze geur past bij iemand met een persoonlijkheid met contrasten. Onbeleefd en elegant. Realistisch en dromerig. Mannelijk en vrouwelijk.

Fluweel – Fluweel heeft het gevoel dat het heeft geleefd. Vage herinneringen, diep in de ziel opgeslagen. In het parfum vind je vetiver wat gelieft is bij mannen en vrouwen voor de oneindigheid aan nuances.

Suède – de charme van een man met suède handschoenen in een sport auto. Onmiskenbaar door de aanraking, uniek door de geur. Deze geur heeft een gewaagde ziel en is buitengewoon.

UERMI = WEAR ME

other blogs