Zenology

Het merk Zenology heeft zijn roots in de hotelbranche. Ze produceren hoogwaardige body producten en roomsprays die iedere hotelkamer heerlijk doen ruiken. Door het grote succes in de hotelbranche kwam er veel vraag naar de producten van Zenology en tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar bij geselecteerde retailers waaronder Coef Lifestyle for Men.

Bij Zenology staat het Care & Consider principe hoog in het vaandel; het merk is duurzaam en milieuvriendelijk, geïnspireerd door en met respect voor de natuur. De meeste ingrediënten komen van vernieuwbare bronnen en vertegenwoordigen de fusie van actieve plantaardige extracten en de kracht van vitamines. De producten bevatten geen milieu of huid-onvriendelijke ingrediënten, noch allergenen of kunstmatige kleurstoffen. 

Bij Coef kun je terecht voor alle interieur sprays, bodylotion, body wash en hand wash.

Black Tea – gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinesis, verandert de sfeer en prikkelt de  ambiance! Geoogst voor het sterk gearomatiseerde blad, zwarte thee staat bekend om de  stimulerende effecten en het geruststellende, houtachtige aroma.

Cotton Flower – het omwikkeld je als een warme deken met de geur van musk en een subtiele hint van witte bloemen en accenten van anijs.

Ebony – deze geur is gebaseerd op cederhoutolie uit Virginia. In de aromatherapie wordt cederhout geroemd om de boost zelfverzekerdheid die de geur geeft en de kalmerende eigenschappen. 

Firewood – gourmand noten, fruit en rijke houtsoorten gecombineerd met een Darjeeling thee- noot. Licht gerookt geeft het een schone sillage van zeldzame thee, houten en specerijen.

Liquid Bakhoor – oriëntaalse mix van geraniums en witte bloemen harmonieus gemengd met rijke specerijen zoals kardemom, komijn en saffraan op een basis van houtachtig amber.

Mandarin Green Tea – zoals een verse kruidige groene thee met een hint van madarijn. Het frisse van de madarijn geeft een mooie balans aan de warmte van de groene thee. 

Sycamore Fig - verfijnd en fruitig, doet denken aan verse vijgen gerijpt in de warme Afrikaanse zon. Alle elementen van de vijgenboom: De frisheid van het bladeren-sap, de warmte van het hout en de sensualiteit van de rijpe vruchten, gemengd in één harmonie.

other blogs