PatagoniaFrozen Range 3-in-1 ParkaNew Navy

De Patagonia Frozen Range 3-in-1 Parka is een veelzijdige 3-in-1 parka. Draag de buitenste jas alleen in de regen; voeg de uitritsbare jas toe voor koude, natte weersomstandigheden en als de lucht helder is, trek je alleen de voering aan. De 3-laags waterdichte schaal is gemaakt van GORE-TEX-materiaal (92% gerecycled nylon / 8% spandex) met een zachte flanellen rug. De uitritsbare jas en voering zijn 100% gerecycled polyester ripstop met een DWR (duurzame waterafstotende) afwerking.

Selecteer een maat
Brand

Na het faillissement van Amerikaanse bergbeklimmer Yvon Chouinard startte hij een outdoor kledingbedrijf met maar één doel: “Save our home planet”. Met de liefde voor de natuur en de passie voor bergbeklimmen sloot Yvon zich aan bij “One percent for the planet”. Deze organisatie ontvangt aan het einde van elk jaar 1% van alle opbrengsten van het label. Patagonia produceert producten met als uitgangspunt een duurzaam en herstelbaar product.

Verzending & retouren

Je kunt je webshopbestelling op verschillende manieren en momenten laten bezorgen in Nederland. Zie hieronder de verzendkosten binnen Nederland.

Verzendkosten

 

Bezorgen PostNL (€ 5,95)

Gratis vanaf € 25,-

Ophalen bij een Coef Men filiaal

Gratis

Lees hier alles over het verzenden.

 

Retourneren

Online aankopen kun je binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order gratis terugbrengen in een van onze winkels of retourneren per post (kosten voor eigen rekening). Je dient het retourformulier mee te nemen of mee te sturen met de retourzending.

Lees hier alles over retouren.

Details

Helaas, er is geen voorraad meer.

Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.