Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Peak Performance bij Coef Men 

Peak Performance begon in Åre, een bergdorp in de Zweedse provincie Jämtland, in 1986. Op een dag kwamen drie getalenteerde skiërs bij elkaar. Ze hadden een gesprek op basis van hun eigen ervaringen en kwamen tot een gezamenlijke vraag: waarom maakte niemand kleding die ze wilden dragen? Kleding die uitstekende functionaliteit combineerde met een eenvoudig, cool ontwerp; niet opzichtig, maar toch niet saai.  

Stefan Engström was een buckels-skiër van wereldklasse met verschillende World Cup-overwinningen op zijn naam. Peter Blom was hoofdredacteur van het grootste skimagazines van het land. Christer Mårtensson was een artdirector en ontwerper. Al snel kreeg ze gezelschap van een vierde persoon, voormalig alpineskiër Jonas Ottosson. Het antwoord op de vraag bleek Peak Performance te zijn. De ambities van het team gingen in eerste instantie niet veel verder dan het maken van kleding voor zichzelf en hun vrienden, in voldoende hoeveelheden om ervan te leven. 

Duurzaamheid bij Peak Performance 

Peak Performance ontwerpt kleding die lang meegaat. Functionele en eigentijdse stukken in klassieke stijl die je lang wilt houden. Ze geloven in duurzame relaties, omdat ze met langdurige partners en vrienden een langtermijn bedrijf opbouwen. Ze zorgen ervoor dat middelen lang meegaan. Door voortdurend materialen, processen en ontwerp te verbeteren, creëren ze betere prestaties met minder impact. Ze zijn toegewijd om goed voor onze planeet te zorgen. 

De toekomst bij Peak Performance 

Duurzaamheid is altijd belangrijk voor Peak Performance geweest. Peak Performance heeft zijn merk gebouwd op producten van hoge kwaliteit die lang meegaan. Ze ontmoeten nog altijd consumenten die nog steeds producten uit de allereerste collecties gebruiken. Daar zijn ze natuurlijk trots op, maar het legt ook de lat hoog als het gaat om kwaliteit en design. Bij het ontwikkelen van producten heeft Peak Performance altijd de consument in gedachten, met de belofte om hun verwachtingen te overtreffen. Dit houdt in dat Peak Performance voortdurend werkt aan het verbeteren van de manier waarop ze die kwaliteit leveren. 

Ontdek de gehele collectie van Peak Performance bij Coef Men in een van de winkels of online op coef.nl.