Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Adidas bij Coef Men  

Adidas Originals is een van oorsprong Duits bedrijf uit Herzogenaurach. Toen de twee broers Adolf en Rudolf Dassler in de jaren twintig begonnen met de fabricage van schoenen, waren deze in eerste instantie bedoeld voor turnen. Later werd het bedrijf steeds succesvoller, bij de Olympische Spelen in 1936 won Jesse Owens vier gouden medailles op Dassler schoenen. Echter hadden de broers wat onenigheid, waardoor zij beide hun eigen pad gingen. Adolf richtte in 1949 Adidas op, zijn broer Rudolf begon aan de andere kant van de stad met Puma.  

Het merk maakte al snel succes met hun technische schoenen, met name in de voetbalsport. In al die jaren zijn verschillende modellen uitgebracht. Tegenwoordig bestaat de collectie uit veel meer dan alleen schoenen. 

Adidas sneakers 

Adidas staat voornamelijk bekend om zijn sneakers en hardloopschoenen. De sneakers zijn vaak te herkennen aan de drie strepen. Het merk focust zich op comfort van de schoener zijn regelmatig innovatieve ontwikkelingen om de kwaliteit van de schoenen zo hoog mogelijk te houden. Adidas heeft een aantal klassieke modellen, zoals de Superstar. Andere populaire modellen zijn bijvoorbeeld Supercourt, Continental 80 en SC PremiereDaarnaast zijn de slippers, Adidas Adilette, tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Natuurlijk met bijpassende Adidas sokken 

Adidas kleding  

Naast de grote collectie aan sneakers, heeft Adidas ook een divers assortiment aan kledingDe kleding is gemaakt met de sportgedachte in het achterhoofd gehouden. Hierdoor zijn de items van Adidas allemaal goed te gebruiken als sportitems. De kleding van Adidas is razend populair in de streetwear scene, een populair voorbeeld hiervan is de Adidas trainingsbroek, of een volledig trainingspak.  

Shop de nieuwste collectie van Adidas bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.