Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

ASICS bij Coef Men  

De nieuwste collectie van ASICS shop je bij Coef Men. ASICS is een acroniem voor de Latijnse uitdrukking "Anima Sana In Corpore Sano", wat betekent: “you should pray for a healthy mind in a healthy body” een quote van de Romeinse satiredichter Juvenal. ASICS is een sneakermerk dat is opgericht in 1951 in Japan. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot meer dan alleen sneakers en maakt het merk tegenwoordig ook kleding en accessoires. Het merk staat bekend om zijn innovatieve technologieën op het gebied van schoenen. Of het nou sneakers of hardloopschoenen zijn, de schoenen van Asics zorgen voor een geweldig comfort. ASICS sneakers zijn mooi afgewerkt en hebben opvallende ontwerpen. 

ASICS sneakers 

Naast sportschoenen produceert ASICS ook alledaagse sneakers. Bij Coef Men vind je een breed aanbod aan sneakers van het merk, in verschillende modellen en kleuren. Asics sneakers maken je outfit compleet. De kwaliteit en comfort van de schoenen staat altijd voorop. 

ASICS bestsellers: Gel-Kayano, Gel-Lyte III, Gel-1090, Novablast

De sneakers van ASICS zijn razend populair. Niet alleen onder sporters is het merk populair, Asics is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Populaire modellen zijn onder andere de: Gel-Kayano, Gel-Lyte III, Gel-1090 en de Novablast.

Coef Men heeft ieder seizoen de nieuwste collectie sneakers van ASICS. De actuele collectie sneakers shop je in de winkel of online bij Coef Men.