Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Aspesi bij Coef Men 

In 1961 werd het Italiaanse merk Aspesi opgericht door Alberto AspesiHet label werd geboren als een merk gespecialiseerd in de productie van chique basics, maar heeft zich intussen ontwikkeld tot een modehuis dat zich richt op casual kleding. In de collecties van Aspesi wordt gebruik gemaakt van exclusieve en high-tech materialen. Elk jaar zoekt het merk uitgebreid naar nieuwe, onberispelijke stoffen om te implementeren in hun nieuwe collectie. Het merk focust op details. Het resultaat is 'straightforward basics’. Voor wie houdt van uitzonderlijke kwaliteit en 'anders zijn'. 

Aspesi kleding 

Het merk produceert luxueuze bovenkleding, zoals t-shirtstruienpolo’s en jassenHet belangrijkste uitgangspunt bij de kleding van het Italiaanse merk is het blijven gebruiken van hi-tech materialen. Alle items zijn gemaakt van buitengewoon goede materialen. Veel items van Aspesi zijn eenvoudig, daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van patronen.  

Aspesi collectie bij Coef Men 

De collectie van Aspesi bij Coef Men bestaat uit een diverse selectie van essentiële items die niet kunnen ontbreken in jouw garderobe. Bij Coef Men shop je de nieuwste collectie, in de winkel of online op Coef.nl.