Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Axel Arigato bij Coef Men 

Axel Arigato is in 2014 opgericht. Axel Arigato herinterpreteert de klassieke sneaker-silhouetten. Met minimalistische designs hebben alle Axel Arigato sneakers een fris en strak ontwerp. De sneakers worden met de hand gemaakt van Italiaans leer van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je lang plezier hebt van je sneakers.  

De geschiedenis van Axel Arigato  

Axel Arigato is een fashionmerk dat begon in 2014. De oprichters Max Svärdh en Albin Johansson zagen dat er een gat in de markt was. Ze misten een premium schoen, voor een toegankelijke prijs waarbij je echt een ‘wow-effect’ hebt. Ze werden onder meer geïnspireerd door minimalistische architectuur uit Japan. Ze lanceerden in 2014 hun merk, met een moderne benadering van zaken en kregen al snel wereldwijde fans. 

Axel Arigato wilde het anders doen 

Max Svärdh en Albin Johansson wilden het anders doen. Ze trokken de hele industrie in twijfel - waarom en hoe je produceert. Ze zagen af van seizoencollecties en standaard verkoopkanalen en kwamen rechtstreeks in contact met de klant. Axel Arigato werd met één hoofddoel gelanceerd: het nu omarmen en altijd een oog op de toekomst houden. Dit doen ze door inspiratie te halen uit muziek, kunst en architectuur en proberen op deze manier hun kijk op anderen te projecteren.  

De sneakers van Axel Arigato worden in Portugal geproduceerd, van de beste kwaliteit Italiaans leer. De schoen biedt een premium pasvorm, goede ondersteuning en bovenal comfort.  

Ontdek de volledige collectie van Axel Arigato bij Coef Men in een van de winkels of online op coef.nl