Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Converse bij Coef Men  

Converse is een Amerikaans schoenenmerk dat is opgericht door Marquis Mills in 1908. De populariteit van de Converse sneakers begon op het basketbalveld. Ondertussen is het uitgegroeid tot een iconische sneaker. Het merk gelooft dat jouw outfit de cultuur bepaalt op het gebied van sport, de straat en creativiteit. Met hun producten creëer je een authentieke straatcultuur, door gewoon jezelf te zijn.   

Sneakers van Converse

De sneakers van Converse zijn herkenbaar door het ronde ster-logo, dat te zien is op de hoge Converse modellen. Daarnaast bevatten de schoenen meestal aan de achterkant van de zool ook nog een klein merknaam logo. Converse maakt al meer dan honderd jaar Chuck Taylor All Star en One Star sneakers. De All Star is nu een van de meest populaire schoenen in streetwear scene. Een echte musthave voor je garderobe! De sneaker wordt elk seizoen vernieuwd met frisse kleurenpaletten en prints. 

Bestsellers van Converse: Chuck Taylor All Star en Chuck 70 Classic

Het bekendste model van Converse is de Chuck Taylor All Star. Dit model heeft een high top en een low top modelDe sneaker is te verkrijgen in verschillende kleuren. Daarnaast is een echte bestseller de Chuck 70 Classic, ook deze is verkrijgbaar in een high top of low top model. Het verschil tussen het Chuck Taylor All Star model en het Chuck 70 Classic model is dat de Chuck 70 Classic is vernieuwd met moderne details. Bij Coef Men shop je de nieuwste collectie van Converse in een van de winkels of online op Coef.nl.