Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Drôle de Monsieur bij Coef Men  

Drôle de Monsieur is een Frans ready-to-wear label dat in 2014 werd opgericht door twee vrienden, beiden buitenstaanders van de modewereld zonder specifieke achtergrond in design. Toch zijn de twee mannen samen het merk begonnen en ondertussen is het uitgegroeid tot een populair streetwear merk. Bij Coef Men vind je een grote collectie van Drôle de Monsieur met onder meer truien, t-shirts, broeken en accessoires

Not From Paris Madame

Bij het maken van hun eerste collectie werden ze geïnspireerd door hun motto, 'Not From Paris Madame', dat tot de dag van vandaag hun handtekening blijft. Elk seizoen brengt Drôle de Monsieur een nieuwe collectie voor mannen uit die hun uniseks-visie weergeeft. Met strakke design en oog voor detail is de collectie geschikt voor dagelijks gebruik. De collectie bestaat onder andere uit truien en t-shirts van hoogwaardige kwaliteit.  

De bestsellers van Drôle de Monsieur 

Drôle De Monsieur t-shirts en Drôle de Monsieur truien zijn in verschillende modellen en kleuren te vinden bij Coef MenDe meest populaire items van het merk zijn de bekende t-shirts en truien met de tekst 'Not from Paris Madame'. Daarnaast heeft Drôle de Monsieur ook verschillende accessoireszoals sokken en petten. 

Ontdek de actuele collectie van Drôle de Monsieur bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.