Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Elmer bij Coef Men 

Elmer is een Japans handschoenen merk. In het kleine stadje genaamd Gloverville (New York) worden sinds 1800 handschoenen van hoge kwaliteit geproduceerd. In 1983 emigreerde Elmer Little, een handschoenvakman, naar Gloversville om zijn eigen bedrijf op te richten, genaamd: Elmer little & Sons. Elmer little & Sons werd een van de meest succesvolle handschoenenbedrijven van de Verenigde Staten. Tot de dag van vandaag produceren ze handschoenen van hoge kwaliteit.  

In de collectie van Elmer zie je zowel Japanse als Amerikaanse invloeden terug. Het merk produceert sportieve handschoenen met een authentieke outdoor look. De handschoenen hebben verschillende stijlen, bijvoorbeeld strak en minimalistisch van 100% leer maar ook wollen handschoenen.  

Kwalitatieve handschoenen  

De handschoenen worden ontworpen in Japan door een Japans designteam. De focus ligt op hoge kwaliteit. In de collecties zie je de Amerikaanse sportswear invloeden terug: stylish en vooral functioneel. Elke handschoen wordt bij Elmer met oog voor detail gemaakt. Kijk bijvoorbeeld naar het model EM304, deze heeft een “inner hood” die voor een extra windbescherming laag zorgt. Dit is ideaal voor het fietsen of tijdens de wintersport. Naast het speciale model is de EM353 inmiddels een echte klassieker geworden, de teddy handschoenen zijn goed uniseks te dragen en een ware eyecatcher. Ook fijn: met de meeste handschoenen van Elmer kun je je smartphone bedienen! 

Ontdek de gehele collectie van Elmer bij Coef Men in een van de winkels of op Coef.nl