Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Filippa K bij Coef Men  

Filippa K is een Scandinavisch merk dat in 1993 is opgerichtHet modemerk begon met een damescollectie. Enkele jaren later, in 1999, is ook de herencollectie gelanceerd. Het merk focust zich op eenvoud, kwaliteit en is een voorloper op het gebied van Scandinavische mode. Het merk maakt kleding met een minimalistische Scandinavische stijl. Het label is opgericht in Zweden door Filippa Knutssoneen vrouw met jarenlange ervaring in de modeFilippa Knutsson werkte voor bekende labels, maar besloot later een eigen kledinglijn te beginnen. Bij Coef Men vind je een brede collectie van Filippa K voor heren. 

Filippa K kleding 

De kleding van het merk kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit. De stoffen die worden gebruikt bij het maken van de kleding zijn van de beste kwaliteit en voelen zacht en luxueus aan. Ook wanneer de kleding wordt gewassen, blijven deze stoffen mooi. Filippa K is een voorloper op het gebied van bewuste en duurzame mode. De herencollectie van Filippa K bestaat uit verschillende basics, overhemden, truien, t-shirts en broekenEen van de uitgangspunten van het merk is dat de kleding uit de collecties stjilvol en draagbaar zijn. Het merk zorgt er altijd voor dat de kleding een goede pasvorm heeft. Hierbij is hoogstaande kwaliteit van groot belang.  

Filippa K voor elke man  

Filippa K heeft verschillende soorten collecties die voor elke man geschikt zijn. Voor de moderne zakenman heeft Filippa K mooie overhemden en pantalons. De basics van Filippa K, zoals de Lucas Teekan voor elke gelegenheid worden gebruikt. Het merk maakt gebruik van verschillende zachte stoffen zoals wol en katoen.

Ontdek de nieuwste collectie van Filippa K bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl