Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Filsontassen voor herenbij Coef Men

De mooiste accessoires van Filson, zoals tassen en wallets shop je bij Coef Men. Het Amerikaanse merk produceert accessoires voor outdooractiviteiten en is gespecialiseerd in ‘robuuste kwaliteit’. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, enkel de beste materialen worden gebruikt voor de producten van Filson. Het merk geeft daarom levenslange garantie. 

Filson: comfort, betrouwbaar, duurzaam

Clinton Filson begon in 1897 zijn bedrijf genaamd Filson's Pioneer Alaska Clothing and Blanket Manufacturers. Hij specialiseerde zich om de te grote stroom aan mannen op weg naar Klondike te kleden die de goudkoorts te pakken hadden. De weersomstandigheden waren daar extreem en kleding was niet zozeer een stijl keuze, maar een manier om te overleven. 

Zelfs na al die jaren heeft het merk nog altijd dezelfde filosofie: ‘make surei t's the absolute best’. Om dit waar te kunnen maken spendeerde Clinton Filson veel tijd aan praten met zijn klanten en het verfijnen van zijn designs naar hun behoeften. Het merk is favoriet bij veel outdoor-enthousiastelingen, zoals jagers, vissers, ontdekkingsreizigers en mijnwerkers. Comfort, bescherming, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn in al zijn collecties terug te vinden.  

Filson tassen en wallets  

De collectie bij Coef Men bestaat onder andere uit tassen en wallets. De tassen zijn er in verschillende kleuren en modellen, zoals de Original Briefcase en de Dryden Briefcase. Ontdek de actuele collectie accessoires van Filson bij Coef Men in de winkels of online.