Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Han Kjøbenhavn bij Coef Men 

Han Kjøbenhavn is een Deens merk dat in 2008 is opgericht door Jannik Wikkelsø Davidsen in Kopenhagen. Hij werd geïnspireerd door de Deense cultuur, vintage workwear & militaire kledingstukken. Het merk begon met een zonnebrillenlijn, later is daar ook kleding voor heren aan toegevoegd.  

De visie van Han Kjøbenhavn is om je mee te nemen op reis naar nieuwe plaatsen en je te inspireren. Han Kjøbenhavn maakt bijvoorbeeld gebruik van oudere mannelijkemodellen. Volgens Davidsen vertellen zij een verhaal, dat te zien is in hun gezichtsuitdrukking en rimpels.In iedere collectie is de klassieke en strakke Scandinavische stijl terug te zien. Het merk laat zich voor iedere collectie inspireren door een verhaal. Dit komt dan terug in verschillende items.

Han Kjøbenhavn zonnebrillen 

De uitgebreide collectie Han Kjøbenhavn zonnebrillen bestaan uit de mooiste designs die iedere zonnebril uniek maken. Deze zonnebrillen zijn niet alleen een wapen tegen de zon, maar ook heel stijlvol. Shop jouw favoriete Han Kjøbenhavn zonnebril om je look compleet te maken, zowel voor hartje zomer op het terras als voor het heerlijke winterse zonnetje.  

Han Kjobenhvn kleding 

Naast de diverse zonnebrillen, vind je ook mooie herenkleding van Han Kjøbenhavn bij Coef Men. De t-shirtsen truienzijn te herkennen aan de strakke Scandinavische designs. Het merk heeft veel casual items in verschillende mooie kleuren. Veel van de items uit de collectie bevatten een subtiel logo. Ontdek de actuele collectie van Han Kjøbenhavn bij Coef Men in de winkels of online.