Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur
Maat

Laboratorio  Olfattivo bij Coef Men

Laboratorio Olfattivo is een Italiaans merk dat zich richt op authentieke en unieke parfumZowel de eau de parfum als handzeep, geurstokjes en roomsprays zijn verkrijgbaar bij Coef Men. Volgens het merk mag de reden om een nieuw parfum uit te brengen nooit voortkomen uit een noodzaak op de markt, maar moet elke geur voortkomen uit de behoefte om een verhaal te delen. Elke unieke geur komt dan ook voort uit de visie van een bekende parfumeur. Geurnoten dienen zich te vermengen met herinneringen, dromen en ideeën, dat is de visie van Laboratorio Olfattivo 

Laboratorio  Olfattivo parfum 

Een uitgebreide collectie Laboratorio Olfattivo eau de parfum is verkrijgbaar bij Coef Men. Bekende geuren zijn bijvoorbeeld de Cozumel, geïnspireerd op het gelijknamige Mexicaanse eiland met geurnoten zoals blonde tabak, Indische hennep en ceder- en sandelhout. Nog een bekende geur is de Alambar met geurnoten van amber en vanille. De parfum wordt gebotteld en sober vormgegeven, elegante flacons vormen samen met de room sprays, diffusers en liquid soaps een mooi geheel. Laat je inspireren in een van de Coef Men winkels. 

Laboratorio  Olfattivo voor je interieur 

Naast de parfums van Laboratorio Olfattivo is er ook een uitgebreide collectie voor in huis. Ga voor een roomspray, diffuser of handzeep om een van de unieke geuren letterlijk in huis te halen. Bijvoorbeeld de Biancofiore roomspray, een zomerse bloemengeur met frisse tonen van fruitsoorten als appel, blauwe bes en watermeloen, ook verkrijgbaar in een handzeep.

Ontdek de hele collectie van Laboratorio Olfattivo bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.