Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

mfpen bij Coef Men 

mfpen is een herenlabel gevestigd in Kopenhagen. Het merk is opgericht in 2015 door ontwerper en creatief directeur Sigurd Bank. De collectie is geïnspireerd op het onbetrouwbare, ruwe Scandinavische weer. De items worden met veel zorgvuldigheid gemaakt. Daarnaast is de pasvorm van de items erg belangrijk. Naar ieder klein detail wordt gekeken, wat dan ook te zien is in de zorgvuldig geproduceerde items van mfpen 

Kleding van mfpen 

De kleding is gemaakt van de beste kwaliteit. De stoffen die worden gebruikt bij het maken van de kleding zijn afkomstig uit Italië, Japan, Turkije en Portugal. Daarnaast worden alle stoffen bewerkt in Europa om zo de beste kwaliteit te garanderen. De collectie van mfpen is geïnspireerd op het onbetrouwbare, ruwe Scandinavische weer. Ze gebruiken waterafstotende stoffen, duurzaam katoen en wolmixen die het Scandinavische klimaat vertegenwoordigen. De kleding van mfpen bevat veel Scandinavische patronen zoals de strepen en ruiten. Bij Coef Men vind je een diverse collectie van mfpen met onder andere truien, overhemden en broeken. Daarnaast bevat de collectie veel basics zoals de basic t-shirts.     

mfpen accessoires 

Naast de diverse collectie kleding van mfpen, heeft het modemerk ook verschillende accessoires. Deze accessoires zijn ook weer gemaakt van stoffen van de beste kwaliteit. Bijvoorbeeld de sokken die de goede kwaliteit waarborgen en daarnaast ook een fijne pasvorm hebben.