Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Reebok bij Coef Men  

Reebok is een Engels merk waar we tegenwoordig niet meer om heen kunnen. Het is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het begon als een sportmerk, maar is uitgegroeid tot een echt fashion merk. Elk seizoen brengt Reebok weer een nieuwe collectie sneakers en streetwear uit. 

Reebok sneakers 

Eenmal gewend aan de comfort en klassa van het merk, wil je niets anders meer. De sneakers worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Daarnaast hebben de schoenen een goede pasvorm waardoor je schoenen van Reebok geschikt zijn om langere afstanden mee te lopen. Het merk heeft ruime ervaring met het produceren van sportschoenen voor verschillende sporten, ondertussen is het merk ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Comfort, stijl en functionaliteit staan bij het merk Reebok hoog in het vaandel.  

Bestsellers van Reebok 

Bij Coef Men vind je een selectie aan Reebok sneakersIn het assortiment zitten veel verschillende modellen, daarnaast maakt het merk gebruik van opvallende kleuren en patronen. Het merk gaat elk seizoen mee met de trends en werkt samen met andere partijen. Begin 2020 bracht het merk bijvoorbeeld de Tom & Jerry sneaker uit. Populaire modellen zijn onder andere de Club C, DMX6 MMI en de Workout Plus. 

Ontdek de actuele collectie sneakers van Reebok bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.