Filter op
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Royal Republiq bij Coef Men

Royal Republiq is een Deens merk dat in 2006 is opgericht. Het merk specialiseert zich in leer. De schoenen, riemen, tassen die Royal Republiq produceert zijn duurzaam en gemaakt van hoogwaardige leren. De items hebben een authentieke uitstraling. Bij Coef Men vind je diverse items van Royal Republiq, met nameaccessoires, zoals riemenportemonnees en tassen.  

Duurzaamheid

Royal Republiq staat voor natuur, duurzaamheid en vakmanschap. Het merk maakt gebruik van leer en andere natuurlijke materialen van hoogwaardige kwaliteit en verwerkt dit met de hand tot erg mooie producten. Alle items zijn gemaakt van duurzaam leer. Het label heeft veel kennis over het duurzaam produceren van hun producten, hierdoor gaan dtijdloze items lang mee. Wanneer je een product van Royal Republiq aanschaft is het een aankoop voor het leven.  

De accessoires van Royal Republiq

De tassen van Royal Republiq worden gekenmerkt door de strakke lijnen en natuurlijke kleuren. Naast dat een tas erg functioneel is, is het ook nog eens een lust voor het oog. De riemen worden in verschillende riemmaten aangeboden en de gespen hebben verschillende kleuren, zoals goud en zilver. De portemonnees hebben verschillende vakken waardoor er veel in kan worden opgeborgen. De accessoires zijn perfect om bijvoorbeeld mee naar kantoor te nemen en maken ook je casual outfit af. De items van Royal Republiq zijn kwalitatief zo goed dat ze een leven lang meegaan. 

Ontdek de actuele collectie van Royal Republiq bij Coef Men in een van de winkels of online op Coef.nl.